Ben jij een drukke ondernemende vrouw en wil jij in deze tijden meer focussen op positiviteit & vaker geluksmomentjes ervaren? 

Je hoeft niet verder te zoeken!

In deze korte effectieve training leer je in 3 weken de essentie van hoe je dagelijks je eigen geluk(smomentjes) kunt creëren. Je werkt actief aan een positieve mindset, je leert je perfectionisme wat meer los te laten en je leert hoe je van dat vervelende gevoel van ‘moeten’ af kunt komen. Ook leer je – zonder schuldgevoel – vaker tijd vrij te maken voor jezelf.

Heb je het gevoel dat het leven door je vingers glipt?

Heb jij als drukke ondernemende vrouw ook het idee dat je agenda je leven bepaalt? Dat door je drukke werk en privé-verplichtingen het leven voor je gevoel door je vingers glipt? Dat je overal als het ware achteraan hobbelt? Dat je te weinig tijd hebt om de dingen te doen die je graag wilt doen?

Dat je niet oprecht in het moment kunt genieten van al het moois om je heen of van je tijd die je met je dierbaren doorbrengt? Maar dat je het gevoel hebt dat je dag in dag uit ‘wordt geleefd’ door de waan van de dag?

Een mens leeft gemiddeld 4000 weken. Best een schokkend feit toch; als je kijkt hoe snel de weken voorbij vliegen.

Herpak de regie op jouw eigen stukje geluk

Door de huidige crisistijden is het voor jou nóg lastiger om een positieve mindset te hebben en om geluksmomentjes te herkennen en te ervaren. Door alle langdurige beperkingen heb je het gevoel dat je positiviteit en je geluksgevoelens een beetje zijn weggeëbd.

Niets is minder waar! Want jij hebt zelf de regie in handen: over jouw leven, maar ook over je gedachten. Dus je kunt zelf bepalen of je geluk ervaart of niet: it’s all in your mind.

Laat dit eens goed tot je doordringen: ‘Jij bent niet jouw gedachten’.

Ga voor meer happiness & doe nú mee!Tune into happiness met mij; met Suus. Want je verdient  het … misschien juist nu wel meer dan ooit. Je staat – maand in maand uit – elke dag klaar voor iedereen in deze aparte tijden. Thuis en voor het werk. Maar waar blijf jij zelf in het hele verhaal? 

Als jij niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor anderen zorgen. 

Pak deze kans en ga samen met mij drie weken lang aan de slag met je eigen welverdiende portie ‘happiness’. Je leert de essentie om de regie te pakken op je eigen geluksbeleving. Hoe gaaf is dat?!

Daarnaast heb je een maand lang toegang tot ál mijn expertise en kennis in de besloten Facebookgroep. Geen vraag blijft onbeantwoord! 

We gaan elkaar in de groep over en weer inspireren en motiveren. We zorgen dat we allemaal stappen maken naar ‘less stress & more happiness’. 


WIST JE DAT ...

een mens gemiddeld 4000 weken leeft? Best heftig he?!

Je weet het zelf ... de weken vliegen gevoelsmatig voorbij.

Laat dus geen dag meer voorbij gaan zonder je welverdiende geluksmomentjes te creëren voor jezelf & oprecht te genieten!


Wat gaan we doen?

 • We beginnen op 9 januari a.s.
 • Alles vindt plaats via de mail en in besloten Facebookgroep.
 • Inclusief 1 gezellige gezamenlijke online kick-off Zoom-sessie maandagavond 9 januari start 20.00 uur. 
 • Je kunt zelf bepalen op welk moment van de dag jij ermee aan de slag gaat.
 • Je werkt gedurende drie weken samen met mij en de andere deelnemers aan meer positiviteit & happiness.
 • Ik ga je elke werkdag inspireren, motiveren en uitdagen om dagelijks meer geluk(smomenten) te ervaren.
 • In de weekenden kun je lekker uitrusten en eventueel de opdrachten maken waar je doordeweeks niet aan toe komt.
 • Ik laat je door een stuk bewustwording, door praktische inzichten en verrassende oefeningen ervaren hoe je makkelijker in een positieve mindset komt.
 • Ik leer je de essentie van hoe je dagelijks je eigen geluk(smomentjes) kunt creëren.
 • Ik leer je om je perfectionisme wat meer los te laten.
 • Ik leer je zonder schuldgevoel vaker tijd vrij te maken voor jezelf.
 • Ik leer je hoe je van dat vervelende gevoel van ‘moeten’ af kunt komen.
 • Drie weken is genoeg om je tot prachtige waardevolle inzichten te laten komen om per direct anders in het leven te staan.

Wat zeggen anderen over deze training? 

Deze training is op een verrassende manier bewustmakend. Op een veelzijdige wijze krijgt je oefeningen en inzichten in hoe je geluk niet alleen beleeft, maar ook hoe je het zelf kunt creëren. En dat op een manier die voor iedereen haalbaar is. Je krijgt een bredere kijk op meerdere aspecten die bewust en onbewust een rol kunnen spelen bij jouw gelukservaring. De oefeningen zijn praktisch en de manier waarop Suzanne dit begeleidt, is inspirerend en motiverend.

Audry Suilen / Ziekenverzorging niveau 3

Recensie Suzanne Aslander

Door je leven als drukke ondernemende vrouw en door de vele ballen die je in de lucht wilt houden, kun je je gemakkelijk minder happy voelen. Dan is het zo fijn om 1 bal echt voor jouw te laten zijn.


'Tune in to  happiness met Suus' was echt tijd voor mezelf. Heerlijk, zo fijn! Je met mooie inzichten bewust worden van datgene waar je echt van geniet en wat je happy maakt. Tune jij ook in?

Petra Vos / Systemisch coach

Recensie Suzanne Aslander

Ik laat geen dag meer voorbij gaan zonder mijn welverdiende geluksmomentjes & meld me nu meteen aan om mee te doen!

Ik ben erbij 9 januari zodat ik drie weken lang van alles leer over mijn geluksbeleving en de invloed van mijn mindset hierop, zodat ik ontspannen & happy het nieuwe jaar in kan gaan!

Het hoeft niet veel tijd te kosten

Ik hoor je al denken  … “Alweer een verplichting. Alweer iets wat ik dan aan mijn megalange todo-lijst moet toevoegen.”

Laat die gedachte los! Je bent er in totaal niet langer dan een uurtje per dag mee bezig. En het wordt superleuk. Dus het kost je geen energie, maar levert je juist een dagelijkse dosis positieve energie op. 

Mijn programma is kort maar krachtig. Je haalt er in een minimum van tijd het maximale uit. 

Geen onnodige theorie en achtergrond-verhalen, maar iedere dag gerichte informatie, praktische tips en oefeningen die je ontzettend veel inzichten gaan geven.

Daarnaast mag je in de besloten Facebookgroep zoveel tijd besteden & zoveel vragen voorleggen als je maar wilt.

Tune into happiness met Suus

Hoe zou het voor jou zijn als je gewoon iedere dag je eigen geluksmomentjes kunt creëren en ervaren die je een flinke positieve energieboost geven?

Die ervoor zorgen dat jij mentaal en fysiek beter in balans blijft? Heerlijk toch? Ga ervoor!

Wat levert het je op?

 • Je leert hoe je werkt aan een positieve mindset.
 • Je verheugt je op iedere nieuwe dag.
 • Je bent vrolijker en relaxter.
 • Je kunt meer hebben en bent minder snel prikkelbaar.
 • Je voelt je energieker en fitter.
 • Je ervaart meer rust in je hoofd.
 • Je hebt een betere weerstand.
 • Je staat meer in je eigen kracht.
 • Je zit lekkerder in je vel.
 • Je hebt meer levenslust.
 • En misschien nog wel het allerbelangrijkste: je vermindert op termijn chronische stress en gaat de ernstige gevolgen ervan tegen. Denk aan overspannenheid en burn-out.


Tune into HAPPINESS,

want je verdient het!

Wat zeggen anderen over deze training? 

"Ik vond het een hele fijne training. Vooral iedere dag ermee bezig zijn in de vorm van opdrachten is leuk; ook om dat dan weer gezamenlijk in de groep te delen. Het ging echt in mijn 'systeem zitten'. Het belangrijkste wat ik heb geleerd, is dat ik door meer positieve gedachten (en bewust zijn van negatieve gedachten) al meer geluk ervaar. Wat ik nu ook meer doe, is dagelijks ’stilstaan’. Ik was al best goed bezig, maar door de training staat ‘me-time’ weer wat meer bovenaan op m’n lijstje. En dat ik altijd van alles van mezelf ‘moet’ heb ik kunnen ombuigen naar momenten die ik dan met ‘willen’ een andere invulling geef! Bijzonder hoe dat werkt. Ik vind de training zeer waardevol en zou hem zeker aanraden."

Hanneke Kortland / Architect

Recensie Tune into happiness

"Ok, laten we starten met te zeggen dat ik me heb aangemeld met de woorden "maar ik ben eigenlijk al best happy hoor". Deze korte cursus was een 3-weken-durende inspiratieboost. Iedere dag een opdracht die je een tip geeft hoe je je geluksgevoel kunt vergroten, maar je ook bewust maakt. Dat laatste is mijn winst.

Jezelf bewust zijn en je eigen bewustzijn. Dit heb je zelf (vaak) in de hand. Je kunt zelf je aandacht erbij roepen. Je kunt je aandacht dus ook richten op geluk. Het besef dat je je eigen mindset kunt omzetten en je aandacht erbij kunt trekken om je gevoel te veranderen - dat is in het kort mijn belangrijkste inzicht. Je maakt jezelf gelukkig. Maar daarnaast levert het je ook inzicht op in je (eigen) vrije tijd en wat je nou gelukkig of dankbaar maakt én een "happy song playlist".

En na zo'n cursus? Want een goede cursus doet stof opwaaien, waarna je na het neerdalen ervan een helderdere kijk hebt. Concreet (nu - na één maand)? Bij mij leverde het op dat ik me bewuster inzet op mijn eigen groei en ik 'me-time' (zoals Suus het noemt) creëer door eerder op te staan."

Linda van den Hurk / Ondernemer

Recensie Tune into happiness

Ja, dit klinkt erg goed! Ik wil dit ook graag ervaren. 

Ik ben erbij 9 januari zodat ik in drie weken tijd bewust leer hoe ik meer geluk(smomenten) voor mezelf kan creëren en de rest van het jaar meer ontspannen kan beleven!

Wat zeggen anderen over mij?

"Suzanne is enthousiast, energiek, straalt uit dat ze er zin in heeft en zit vol met ideeën. Als ik bij haar ben geweest, ben ik weer opgepept om er tegen aan te gaan!".

Karin de Jong

Orthomoleculair (darm)therapeut

www.vitalieet.nl

"Ik vind Suzanne's energie inspirerend. Ze is altijd enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Met haar enthousiasme, haar open houding en haar passie voor haar vak neemt ze mensen mee in die beleving en motiveert, inspireert en enthousiasmeert ze je".

Michelle Tukker

Life Coach & Trainer www.michelletukker.nl

"Ik zie Suzanne als een sprankelende persoonlijkheid met veel energie. Haar aanpak is praktisch en recht door zee, waardoor ze al snel tot de kern van de zaak komt. Het is een vrouw met een open objectieve houding, die erg veel passie heeft voor dat wat ze doet. Haar doelgerichte en energieke aanpak werkt motiverend en stimulerend en haar focus ligt op oplossingsgericht
meedenken".

Margreet Jansen

medewerker gemeente 

"Suzanne inspireert mij door haar positiviteit en dat ze het thema vitaliteit als een compleet concept neerzet".

Petra Vos

"Suzanne inspireert mij met haar doorzettings-vermogen. Ze gaat er helemaal voor of niet: geen half werk en dat vind ik zeer inspirerend. Ze kan heel goed luisteren, waardoor mensen zich echt gehoord voelen: dat is zeer prettig".

Véronique Sevenich - Cuijpers

dialyseverpleegkundige

"Suzanne is oplossingsgericht, probeert overal de positieve kant van in te zien en is empowering voor vrouwen".

Romy van Glabbeek

fysiotherapeute

Veel gestelde vragen

Wat wordt er van mij verwacht?

Ik verwacht dat je ook actief meedoet aan deze training. Wil je echt resultaat, dan zul je ook iedere dag aan de slag moeten gaan met de opdracht van die dag. Lukt het je een dag niet om de opdracht uit te voeren? Geen zorgen, als je die maar z.s.m. inhaalt. 

Wanneer gaat het programma van start?

We starten allemaal tegelijk op 9 januari. Je ontvangt dan iedere dag een mail van mij met de opdracht van die dag.

Alles gebeurt verder in onze besloten Facebookgroep. 

Kan ik dit programma in mijn eigen tempo volgen?

Nee, we doen het samen. Daar zit juist ook de kracht. Het samen doen en elkaar inspireren en motiveren! Zorgen dat we nu in actie komen en ook echt meer happiness gaan ervaren tijdens en na de training. 

Komt de datum je nu niet uit maar wil je wel graag meedoen? Deze training start een aantal keren per jaar, sluit gerust een volgende keer aan. De eerstvolgende training start op 6 maaart 2023. Alvast daarvoor aanmelden kan via: info@suzanneaslander.nl

Wat wordt er van mij verwacht?

Ik verwacht dat je ook actief meedoet aan deze training. Wil je echt resultaat, dan zul je ook iedere dag aan de slag moeten gaan met de opdracht van die dag. Lukt het je een dag niet om de opdracht uit te voeren? Geen zorgen, als je die maar z.s.m. inhaalt. 

Wanneer gaat het programma van start?

We starten allemaal tegelijk op 9 januari. Je ontvangt dan iedere dag een mail van mij met de opdracht van die dag.

Alles gebeurt verder in onze besloten Facebookgroep. 

Kan ik dit programma in mijn eigen tempo volgen?

Nee, we doen het samen. Daar zit juist ook de kracht. Het samen doen en elkaar inspireren en motiveren! Zorgen dat we nu in actie komen en ook echt meer happiness gaan ervaren tijdens en na de training. 

Komt de datum je nu niet uit maar wil je wel graag meedoen? Deze training start een aantal keren per jaar, sluit gerust een volgende keer aan. De eerstvolgende training start op 6 maart 2022. Alvast aanmelden kan via: info@suzanneaslander.nl

Past dit programma wel bij mij?

Wil jij alles uit je leven halen? Wil je naast de zorg voor alle mensen om je heen zelf ook vitaal en gelukkig zijn (en blijven)?

Maar zit je niet te wachten op een training van een aantal maanden? Die je ergens in je drukke agenda moet proppen?

Wil je echt de essentie leren van een positieve mindset en je eigen dagelijkse geluk leren creëren? Zonder toeters en bellen, zonder overbodige achtergrondinformatie?

Dan is dit programma op jouw lijf geschreven. Drie weken lang ga je met plezier en vol positieve inspiratie samen met mij en de andere deelnemers aan de slag. 

Hoe gaat het programma in zijn werk?

We starten samen op 9 januari a.s. De training loopt via de mail en in een besloten Facebookgroep. Daarnaast ontmoeten we elkaar online in een Zoom kick-off sessie op 9 januari om 20:00 uur.

Elke werkdag mail ik je de opdracht van die dag door. Je uitwerking mag je delen in de besloten Facebookgroep. 

Je ontvangt vooraf een fijn werkboek waarin je al je opdrachten uit kunt werken en alles fijn bij elkaar hebt staan. Zo kun je het er na de training altijd weer bij pakken.

Alle contact hebben we samen in de Facebookgroep. 

Hoeveel tijd kost het mij per dag?

Dat bepaal je zelf, maar commit jezelf ertoe om hier tijd voor vrij te maken in je agenda. Het gaat je zoveel opleveren! In principe kun je de opdrachten steeds binnen een uur doen. Dat wat je niet af krijgt, kun je bijvoorbeeld ook in het weekend inhalen.

Daarnaast kun je actief zijn in de groep en anderen helpen, je kunt al jouw vragen stellen en je kunt jouw ervaringen en tips delen.

Ja, ik maak nu gebruik van deze unieke aanbieding om gelukkig(er) te leven!

Ik ga voor deze fantastische korting en ben erbij vanaf 9 januari, zodat ik ontspannen en gelukkiger het nieuwe jaar in kan gaan! Want ik ben het waard!

Meld je nu snel aan voor deze effectieve & inspirerende training.


Speciale aanbieding! 

Nú voor slechts 37 euro (normaal 67 euro)


Leer de essentie om per direct meer geluk(smomenten) te ervaren. Voor iets minder dan een tientje per week. Je verdient het!


De training start over:

29
dagen
:
 
06
uren
:
 
41
minuten
:
 
43
seconden

You missed out!

Tune into happiness
>