Boek ZORG met ZIN:
handboek voor de 
vitale & bevlogen
zorgprofessional

Zorg met zin Suzanne Aslander

GET RE-ENERGIZED!

Als zorgprofessional zorg jij altijd goed voor anderen, maar wie zorgt er voor jóu als het gaat om je vitaliteit en je werk-privébalans? De enige die dat kan doen, ben je zelf!

Ik geef je in dit boek verrassende inzichten, waarmee je in je drukke en vaak stressvolle bestaan eenvoudig meer rust en balans creëert. Je pakt daadwerkelijk de regie op je leven en gaat actief en gericht aan de slag met de vele inspirerende tips en effectieve oefeningen.

Je stelt het beginnen niet langer uit, maar je start doelgericht en vol motivatie met concrete stappen richting ‘optimaal vitaal genieten’. Dat is wat je verdient!

Wil jij als drukke  zorgprofessional:

zorgprofessional
 • Graag iets veranderen in je persoonlijke groei, werk-privébalans en lifestyle?
 • Minder onrust in je hoofd, meer tijd voor jezelf nemen en bevlogen aan het werk blijven?
 • Daadwerkelijk in actie komen en het ook volhouden?

Klik hieronder om het inkijkexemplaar in te zien

Aan de slag met de VITAAL-methode

In het boek ga ik uit van de door mij ontwikkelde VITAAL-methode waarbij VITAAL het acroniem is voor deze thema’s:

 • VERANDER: ga voor persoonlijke groei
 • INZICHT: optimaliseer je werk-privébalans
 • TEM JE BREIN: maak korte metten met stress, gepieker en onrust in je hoofd
 • AANDACHT: neem je voeding, beweging en slaap onder de loep
 • ACTIE: claim tijd voor jezelf
 • LEEF JE PASSIE: bevlogen aan het werk
VITAAL-methode


Wat kun je met dit boek?

zorg met zin

In dit boek ga je actief aan de slag met deze methode. Je krijgt per thema heldere inzichten.

Je werkt onder meer actief aan je persoonlijke groei, vitaliteit en passie voor je werk. Je zoekt eerst uit bij welk thema voor jou de grootste uitdaging ligt. Met dat thema ga je van start.

Daarna bepaal je een realistisch doel voor dat thema. Dat doel werk je uit in behapbare actiepunten die je inplant. Maak kleine stapjes richting het gewenste einddoel en bereik uiteindelijk de gewenste situatie!

Wat zeggen anderen over het boek?

Audry Suilen

Ziekenverzorging niveau 3

"Dit praktische boek van Suzanne Aslander is een must have voor iedere professionele beroeps-zorghulpverlener. Het biedt je handvatten die inzichtelijk en praktisch zijn en waarmee je je eigen vitaliteit en weerbaarheid vergroot.


Als je voor een ander wilt zorgen, is het een voorwaarde om eerst goed voor jezelf te zorgen en te werken aan je vitaliteit. Zo kun je goed functioneren en werk je met plezier in het werkterrein van de hedendaagse gezondheidszorg.’"

Recensie Suzanne Aslander

Veronique Sevenich-Cuijpers

Dialyseverpleegkundige

"Eindelijk ... een boek met praktische en makkelijke tips om bij jezelf na te gaan wat je nodig hebt om je mentaal en fysiek vitaler te voelen en meer in balans te komen.


De interviews en de quotes van andere zorgprofessionals zijn inspirerend en motiverend. Dit praktische boek bevat geen droge stof of ellenlange theorie, maar waardevolle tips en oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt!"

Recensie Suzanne Aslander

Petra Vos

Coach voor Zorgprofessionals | www.zielewind.nl

"Als coach voor zorgprofessionals prikkel ik je om je verder te brengen. Veel vragen gaan over “Hoe kan ik de balans houden tussen werk en privé?”


Het boek ‘Zorg met zin’ omvat deze balans. Het draagt bij om vitaal te blijven.”

Recensie Suzanne Aslander

Romy van Glabbeek

Fysiotherapeut

"Dit boek biedt een superfrisse blik op vitaliteit en zorgt ervoor dat je meteen in de actiestand komt! Het motiveert, inspireert en legt met hapklare informatie heel helder uit hoe je gerichte stappen zet om optimaal vitaal te genieten van werk en privé. 


De praktische oefeningen van Suzanne zijn voor iedereen een aanrader, ze zorgen ervoor dat je deze keer écht de knop omzet. Helemaal top, en nu gas erop!"

Recensie Suzanne Aslander

Sander Wielemaker

Reumacoach | www.reumaresetmethode.nl

"Suzanne is erin geslaagd om een praktisch boek te schrijven speciaal voor zorgprofessionals die graag vitaal willen blijven.


Het boek zit vol handige oefeningen waarmee je ook in de weerbarstige praktijk van de zorg mee aan de slag kan. Om zo vitaal en betrokken je werk te kunnen doen en te kunnen ontspannen. En om ook fit en energiek aan je verdere leven deel te nemen.”

recensie zorg met zin

Bestel nu jouw exemplaar!

Bestel nú jouw boek voor 22,50 euro (incl. verzendkosten).

Je krijgt dan als bonus exclusieve toegang tot de online VITAAL toolbox. Per thema staat de toolbox boordevol: extra oefeningen, praktische tips, checklists en achtergrond-informatie.

Daarnaast vind je andere interessante extra’s. Denk aan een handig werkboekje per thema om uit te printen. Of aan uitgebreide interviews met andere experts én zorgprofessionals.

Tenslotte krijg je gratis toegang tot de besloten community: ‘Vitale Zorgprofessionals’. Dé plek voor inspiratie & motivatie voor en door zorgprofessionals!

Cadeau bij het boek!

Omdat ik het jou van harte gun om optimaal vitaal te genieten van werk en privé, geef ik je als bonus bij dit boek toegang tot de EXCLUSIEVE online VITAAL toolbox

Extra oefeningen

Ga lekker aan de slag met de extra oefeningen die per thema worden aangeboden. Doe zo mooie inzichten op.  

Praktische werkboeken

Download per thema het betreffende werkboek zodat je meteen kunt beginnen met de oefeningen.

Achtergrondinformatie

Lees inspirerende interviews met andere zorgprofessionals en met experts, bekijk de lijsten met nuttige adressen, checklists en lees interessante achtergrondinformatie.

Wat kan het je opleveren als je aan de slag gaat met dit boek?
VITAAL-methode
VITAAL-methode
Suzanne Aslander
Auteur | Coach | Mentor | Trainer
Suzanne Aslander

Inspirator & motivator op het gebied van vitaliteit, mindset en hormonen:

 • Kom nú actie & creëer jouw droomleven.
 • Ga voor optimaal vitaal & bewust leven.
 • Geniet en ga voor less stress & more happiness.

Veranderen kán!

En het hoeft niet eens moeilijk te zijn.


Ik weet zeker dat ik met mijn kennis en expertise een sterke impuls kan geven aan de vitaliteit van de zorgprofessionals in Nederland. Ik krijg ze in de actiestand, zodat ze optimaal vitaal genieten van werk en privé. Ga voor less stress & more happiness!

Met de VITAAL-methode uit dit boek ga je aan de slag met jouw grootste uitdaging.


Het resultaat: je weet waarvoor je staat, zit lekkerder in je vel, bent vrolijker en relaxter, ervaart minder stress, leert beter je grenzen aan te geven, voelt je energieker, je piekert minder, hebt meer plezier in je werk, bent minder prikkelbaar, bent productiever en staat meer in je eigen kracht. 


Dus: (her)pak nu de regie op je leven en geniet optimaal van werk en privé!

zorg met zin

Wat zeggen anderen over mij?

Recensie Suzanne Aslander

"Ik vind Suzanne's energie inspirerend. Ze is altijd enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Met haar enthousiasme, haar open houding en haar passie voor haar vak neemt ze mensen mee in die beleving en motiveert, inspireert en enthousiasmeert ze je".

Michelle Tukker

LIFE COACH & TRAINER

WWW.MICHELLETUKKER.Nl

Recensie Suzanne Aslander

"Suzanne inspireert mij door haar positiviteit en dat ze het thema vitaliteit als een compleet concept neerzet".

Petra Vos

systemisch coach |

WWW.zielewind.Nl

Recensie Suzanne Aslander

"Ik zie Suzanne als een sprankelende persoonlijkheid met veel energie. Haar aanpak is praktisch en recht door zee, waardoor ze al snel tot de kern van de zaak komt. Het is een vrouw met een open objectieve houding, die erg veel passie heeft voor dat wat ze doet. Haar doelgerichte en energieke aanpak werkt motiverend en stimulerend en haar focus ligt op oplossingsgericht meedenken".

Margreet Jansen

Medewerker Gemeente

Recensie Suzanne Aslander

"Suzanne is oplossingsgericht, probeert overal de positieve kant van in te zien en is empowering voor vrouwen".

Romy van Glabbeek

fysiotherapeute

Recensie Suzanne Aslander

Suzanne inspireert mij met haar doorzettingsvermogen. Ze gaat er helemaal voor of niet: geen half werk en dat vind ik zeer inspirerend. Ze kan heel goed luisteren, waardoor mensen zich echt gehoord voelen: dat is zeer prettig.

Veronique Sevenich-Cuijpers

Dialyseverpleegkundige

Recensie Suzanne Aslander

Suzanne heeft de gave om zichzelf opnieuw uit te vinden. Of het nu is omdat ze toe is aan meer ontwikkeling op werkvlak of omdat ze persoonlijke ontberingen tegenkomt; ze bezit een enorme drive om aan haar uitdagingen een positieve draai te geven. Ze is intelligent, altijd vrolijk, een doorzetter en een volhouder met een hart van goud.

Karen Spanjer

Filmproducent & actrice | wwww.dutchcheezproductions.com | www.karenspanjer.com

Recensie Suzanne Aslander

"Suzanne is enthousiast, energiek, straalt uit dat ze er zin in heeft en zit vol met ideeën. Als ik bij haar ben geweest, ben ik weer opgepept om er tegen aan te gaan!".

Karin de Jong

Recensie Suzanne Aslander

Ik vind Suzanne inspirerend. Ze deelt prachtige foto's en teksten die mij rust & inspiratie geven. Daardoor kan ik nadenken over wie ik ben, waar ik goed in ben en waar mijn kracht zit in mijn eigen geluk(sbeleving). Dat geldt ook voor wat ik kan bijdragen aan werkgeluk: Ik zet mijn collega's en mezelf zo nog meer in onze kracht.

Bertine Blom

De enige die écht iets kan veranderen in je leven; dat ben jezelf!

Ga dus als en speer met dit boek aan de slag met de VITAAL-methode voor less stress & more happiness en ontvang de toegang tot de VITAAL toolbox als bonus erbij!

Suzanne Aslander
>